Opbrengst zonnepanelen in Drenthe

De opbrengst van zonnepanelen in Drenthe ligt iets lager dan in het westen van het land. Dit komt doordat er minder zonuren zijn in het oosten van Nederland. Bent u benieuwd naar de exacte opbrengst van zonnepanelen op uw dak? Vraag dan offertes aan via onze website en ontvang vrijblijvend advies van meerdere vakspecialisten in Drenthe.

Zonuren in Drenthe

Volgens het KNMI zijn er in Drenthe gemiddeld 1400 tot 1500 zonuren per jaar. Het aantal zonuren is hier iets lager dan in het westen van het land omdat er minder zonuren zijn.

Zonnepanelen in Drenthe

Zonnepanelen plaatsen zonder vergunning?

In Drenthe heeft u over het algemeen geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de zonnepanelen bijvoorbeeld op een dak geplaatst worden en moet het in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. U kunt dus vrijwel altijd zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Drenthe.

Zonnepanelen laten plaatsen in Drenthe?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Drenthe? Vergelijk specialisten in uw regio door via onze website gratis offertes aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een ervaren vakspecialist en een succesvolle installatie.

Waar in Drenthe zonnepanelen plaatsen?

Externe bronnen:

CBS

KNMI