Opbrengst zonnepanelen in Gelderland

De opbrengst van zonnepanelen in Gelderland ligt lager dan in het westen van het land. Dit komt doordat er minder zonuren zijn in het oosten van Nederland. Bent u benieuwd naar de exacte opbrengst van zonnepanelen op uw dak? Vraag dan offertes aan via onze website en ontvang vrijblijvend advies van meerdere vakspecialisten in Gelderland.

Zonuren in Gelderland

Volgens het KNMI zijn er in Gelderland gemiddeld 1400 tot 1550 zonuren per jaar. Het aantal zonuren is hier lager dan in het westen van het land.

Zonnepanelen in Gelderland

Zonnepanelen plaatsen zonder vergunning?

In Gelderland heeft u over het algemeen geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de zonnepanelen bijvoorbeeld op een dak geplaatst worden en moet het in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. U kunt dus vrijwel altijd zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Gelderland.

Zonnepanelen laten plaatsen in Gelderland?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Gelderland? Vergelijk specialisten in uw regio door via onze website gratis offertes aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een ervaren vakspecialist en een succesvolle installatie.

Waar in Gelderland zonnepanelen plaatsen?

Externe bronnen:

CBS

KNMI