Opbrengst zonnepanelen in Groningen

De opbrengst van zonnepanelen in Groningen ligt iets lager dan in het westen van het land. Dit komt doordat er minder zonuren zijn in het oosten van Nederland. Bent u benieuwd naar de exacte opbrengst van zonnepanelen op uw dak? Vraag dan offertes aan via onze website en ontvang vrijblijvend advies van meerdere vakspecialisten in Groningen.

Zonuren in Groningen

Volgens het KNMI zijn er in Groningen gemiddeld 1450 tot 1550 zonuren per jaar. Het aantal zonuren is hier iets lager dan in het westen van het land.

Zonnepanelen in Groningen

Zonnepanelen plaatsen zonder vergunning?

In Groningen heb je over het algemeen geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de zonnepanelen bijvoorbeeld op een dak geplaatst worden en moet het in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. U kunt dus vrijwel altijd zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Groningen.

Zonnepanelen laten plaatsen in Groningen?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Groningen? Vergelijk specialisten in uw regio door via onze website gratis offertes aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een ervaren vakspecialist en een succesvolle installatie.

Waar in Groningen zonnepanelen plaatsen?

Externe bronnen:

CBS

KNMI