Opbrengst zonnepanelen in Overijssel

De opbrengst van zonnepanelen in Overijssel ligt iets lager dan in het westen van het land. Dit komt doordat er meer zonuren zijn in het westen van Nederland. Bent u benieuwd naar de exacte opbrengst van zonnepanelen op uw dak? Vraag dan offertes aan via onze website en ontvang vrijblijvend advies van meerdere vakspecialisten in Overijssel.

Zonuren in Overijssel

Volgens het KNMI zijn er in Overijssel gemiddeld 1400 tot 1600 zonuren per jaar. Het aantal zonuren is hier iets lager dan in het westen van het land.

Zonnepanelen in Overijssel

Zonnepanelen plaatsen zonder vergunning?

In Overijssel heeft u over het algemeen geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de zonnepanelen bijvoorbeeld op een dak geplaatst worden en moet het in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. U kunt dus vrijwel altijd zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Overijssel.

Zonnepanelen laten plaatsen in Overijssel?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Overijssel? Vergelijk specialisten in uw regio door via onze website gratis offertes aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een ervaren vakspecialist en een succesvolle installatie.

Waar in Overijssel zonnepanelen plaatsen?

Externe bronnen:

CBS

KNMI