Opbrengst zonnepanelen in Zuid-Holland

De opbrengst van zonnepanelen in Zuid-Holland ligt hoger dan in het oosten van het land. Dit komt doordat er meer zonuren zijn in het westen van Nederland. Bent u benieuwd naar de exacte opbrengst van zonnepanelen op uw dak? Vraag dan offertes aan via onze website en ontvang vrijblijvend advies van meerdere vakspecialisten in Zuid-Holland.

Zonuren in Zuid-Holland

Volgens het KNMI zijn er in Zuid-Holland gemiddeld 1500 tot 1650 zonuren per jaar. Het aantal zonuren is hier hoger dan in het oosten van het land.

Zonnepanelen in Zuid-Holland

Zonnepanelen plaatsen zonder vergunning?

In Zuid-Holland heb je over het algemeen geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Zo moeten de zonnepanelen bijvoorbeeld op een dak geplaatst worden en moet het in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. U kunt dus vrijwel altijd zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in Zuid-Holland.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zuid-Holland?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Zuid-Holland? Vergelijk specialisten in uw regio door via onze website gratis offertes aan te vragen. Zo bent u verzekerd van een ervaren vakspecialist en een succesvolle installatie.

Waar in Zuid-Holland zonnepanelen plaatsen?

Externe bronnen:

CBS

KNMI